Изпълнителката с най-запомнящия се глас в поп фолка – Валя, посрещна за поредна година имения си ден в работна атмосфера. Певицата бе поканена на винена вечер в гр. Русе, по повод представянето на вината „Дивес”.
Заведението, в което се състоя събитието събра над 500 души. Сред гостите на вечерта бяха видни бизнесмени, почитатели и посетители от различни градове на страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Поморие и др. Освен тях събитието посетиха и ценители на хубавото виното от Англия и Испания.
Началото на вечерта бе поставено с песента донесла на Валя първа награда на журито от конкурса "Пирин фолк" през 2005 – „Нова Пролет”.
„С тази песен искам да пожелая на всички присъстващи тук и на вашите семейства, виното да донесе нова пролет (ново време) и нека късметът бъде с вас” – с тези думи певицата даде повод за първата наздравица сред гостите.

Празничната програмата протече в три части и продължи над 6 часа. Освен като певица, Валя влезе и в ролята на презентатор на известната марка вина. Изпълнителката информираше гостите за произхода на виното, неговата технология и вкусовете му. Празничното настроение лъхаше от музикалното разнообразие на песните, които Валя изпълни на живо с много любов. Всички гости бяха поздравени от певицата и с вечните хитове на Селин Дион и Уитни Хюстън.

Докато Валя изпълняваше поредния си ангажимент, мобилният ? телефон бе затрупан от есемеси и обаждания за личния ? празник. През целия следващ ден, именичката продължи да приема пожелая и честитки от почитатели, роднини, приятели и колеги.

Междувременно певицата е номинирана в две от категории за дванадесетите годишни музикални награди на списание „Нов фолк”. Едната номинация е за „Успехи зад граница”, а другата - „Най-успешно завръщане на сцената”.