След няколко дневен престой във френската столица, Валя се завърна в България, отпочинала и презаредена от емоции и преживявания.

Певицата бе в Париж по покана на наши сънародници, където на връх рождения ? ден изнесе незабравим концерт, който дълго ще помнят сънародниците ни. Визитата на Валя беше планувана още преди месец, когато певицата получила покана от организаторите на събитието.

Интерес към събитието проявиха сръбски и македонски граждани, които се радваха на русокосата красавица.

Валя блестящо изпълняваше най-големите си хитове и обичаните сръбски и гръцки песни, като участието премина в няколко части с различни визии от русокосата хубавица.

Неприятен инцидент обаче споделя Валя, тъй като певицата бе ограбена. Крадци задигнаха ценни вещи на Валя, сред тях чисто нови дизайнерски тоалети, които тя беше подготвила за различните части от участието ?, маркова дамска чанта, в която се намираха личната карта и задграничния ? паспорт, голяма сума пари, професионалните ? гримове, мобилен телефон с двата ? номера и други важни предмети.

Липсата на личните вещи предизвика проблем за прибирането на певицата в родината ни, но бързата намеса на организаторите и българското консулство в Франция разреши случая.

Интерес към Валя беше проявен и от сръбското радио „Сунце” в Париж, където певицата разказа в едночасов ефир за гостуването ?, а в студиото на живо, дори изпя акапелно и някои от големите сръбски хитове.

Изпълнителката на „Пайнер” посети емблематичните места на Париж като- Айфеловата кула, Триумфалната арка, Лувъра и „Мулен Руж“, разходка по известния булевард "Шанз-Елизе", дори направи и разходка с корабче по Сена. Благодарение на перфектния ? английски език, а от части и френски, Валя и екипа ? се чувстваха много приятно в града на любовта – Париж.