Валя сподели Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица На 24 декември - Бъдни вечер певицата на музикална фирма „Пайнер” - Валя посети дома за деца лишени от родителски грижи – „Люба Тенева” в гр. Берковица. С бурни скандирания и много усмивки децата посрещнаха певицата, а по-късно ? подариха коледен подарък изработен лично от тях. След това заедно пяха и танцуваха повече от час. Някои от музикалните таланти на дома изпяха пред певицата едни от най-хубавите български фолклорни песни. Фирма „Дерби” предостави много напитки за празниците, с които зарадваха децата.

„Щастлива съм, че на този хубав християнски празник, стоплихме макар и малко сърцата на тези деца. Благодаря и на фирма „Дерби”, за прекрасните напитки, които осигуриха за децата. Няма да скрия, че се развълнувах при срещата ни и се радвам, че сред тях има много музикални деца. Тръгнах си с различни чувства от дома в Берковица и се надявам да имам възможността отново да се срещна с тези мили същества” – сподели Валя минути след посещението ?.

В специална книга на дома певицата написа най-искрените си пожелания за възпитаниците на „Люба Тенева”.

Валя сподели Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица Валя сподели Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица Валя сподели Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица Валя сподели Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица Валя сподели Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица