Валя снимки от новия клип 'Знам'През изминалата седмица Валя засне видеоклип на една от двете ? нови песни. Парчето се казва „Знам”, но след като екипът на певицата пусна рефрен от песента на фен страницата ? във Facebook, неин почитател, който е журналист предложи заглавието „Зодия плейбой” и така песента ще остане с две заглавия.

Парчето е по музика на Драган Теневски, аранжимент на Огнян Тодоров и текст на Свобода Даскалова и носи танцувален характер. Снимките на песента „Знам”/Зодия плейбой/ бяха направени около София, а партньор на русото изкушение е сексапилен мъж. Във видеото зрителите ще видят Валя в една нова, предизвикателна светлина. Клипът е в уестърн стил, а режисьор на лентата е Йордан Петков.

Феновете на певицата ще се наложи да почакат още няколко дни, докато чуят и видят новия клип на тяхната любимка по телевизия Планета.

Междувременно Валя работи и по другата нова песен, която също е много ритмична и свежа. Музиката е поверена на талантлив български композитор, който публиката познава много добре. Но новите неща не свършват до тук, съвсем скоро певицата ще изненада своите почитатели с нещо неочаквано. Всички ще я видят в едно ново амплоа, различно от музикалната кариера.

Валя снимки от новия клип 'Знам'Валя снимки от новия клип 'Знам'