„Нощен хоризонт” по БНР посрещна Валя В съботно-неделната нощ на 10 срещу 11 април от 00.15ч., непосредствено след нощния осведомителен бюлетин, Валя беше специален гост на Българското национално радио в предаването „Нощен хоризонт”.

В двучасов разговор певицата на песента „Судбо моя” разказваше за любовта си към българския фолклор, за това как народната певица Динка Русева е предоставила правата над цялото си творчество, за да го записва и издава Валя, както и за други професионални и лични теми.

В блиц интервю по телефона Динка Русева сподели за близкия си контакт с Валя и впечатленията ? от нея.

Слушателите от всяка точка на света имаха възможността да отправят въпросите си към любимата си певица и да говорят лично с нея, чрез ефирните телефони и скайп-а на предаването.

Среднощният разговор беше подплатен с едни от най-хубавите песни на Валя. Музикалният редактор на предаването излъчи песните - "Девойки, мъри хубава", "Седнал ми Дамян да яде", "Приятели", "Нова пролет" и "На мама" за финал. Освен тази песни всички се насладиха и други четири песни, които Валя изпълни на живо в студиото, с които предизвика много поздравления и симпатии на слушащите предаването. Сред акапелните изпълнения бяха - песента на Whitney Houston – „One Moment In Time”, "Хубава си, моя горо" песен на Динка Русева и нейната балада - "Няма те".
Валя беше първата фолк изпълнителка, която гостува на „Нощен хоризонт”.

Предлагаме ви снимки от гостуването на Валя в БНР!
„Нощен хоризонт” по БНР посрещна Валя „Нощен хоризонт” по БНР посрещна Валя „Нощен хоризонт” по БНР посрещна Валя