Слушателка на радио "Романтика" си тръгна от партито "Авантюра" на 19 май в клуб "Diamond"с нестандартен подарък - еротично бельо. Сюрпризът дойде от специалната гостенка на любовната игра Валя. Певицата, която наскоро тотално промени визията си, даде знак, че работи и за нов имидж - на разкрепостена и еманципирана жена. След като разгорещи гостите с няколко сръбски хита и ги разчувства с най-новия си сингъл "Приятели", Валя си избра едно момиче от публиката - според нея мацката се забавлявала най-освободено и от сърце и затова привлякла вниманието ?. Точно на това момиче Валя направи скъпия подарък - еротичен атрибут от личната ? колекция - с пожелание за здравословен секс. Като видяхме, че е готова да споделя тайните на спалнята си, помолихме Валя да ни разкрие няколко секрета за пълноценен сексуален живот.

Ето ги:

  1. Освободи психиката и резултатите ще са положителни! Изгони дори най-малкия свян от партньора си - нищо човешко не ни е чуждо. Трябва да сме достатъчно разкрепостени, за да усетим пълната наслада от секса.
  2. Сюрпризирай го! Давай воля на желанията си и ги изразявай спонтанно - така може да провокираш нови вкусове у него! Все пак преценявай кога и как да го изненадваш и в никакъв случай не бъди агресивна - може да го уплашиш и да се получи обратен резултат. Поднасяй новостите елегантно и в умерени дози!
  3. Обменяй идеи с приятелки! Има ги и в книгите, и в интернет, но да ги обсъдиш на чаша кафе е съвсем различно и много по-стимулиращо. Общувай с хора с богат опит, питай, интересувай се - никой не се е родил научен.
  4. Развивай таланта си на порно актриса - той дреме у всяка жена! Повярвай си, че можеш да поемеш главната роля във вашия филм и после следвай инстинкта си.
  5. Задължително използвай благоухания и стимулиращи атрибути, които да провокират желанието и фантазията.
  6. Търси нестандартни места за секс. Не се страхувай - най-много да ви стане по-хубаво! Тези места са навсякъде, където хората казва "абсурд" - в спалнята, в колата и на полянката е скучно, съвсем друго е в тъмното сепаре в заведение, в асансьора, в служебен кабинет.
  7. Не се отказвай при първия неуспех. Ако партньорът ти е срамежлив - настоявай!
    Много приятелки са ми казвали, че са открили невероятни способности на партньора си, но с много труд, с мъка, с агитация. Защо бе, хора? Я се отпуснете, да не губим време!
  8. Ако обаче не се получава, ако човекът до теб е консервативен и не издържи теста - просто продължи напред. Този не е за теб.

(сп. "Нов фолк", бр. 17, 25 май 2009 г.)